VD&K: uw specialist in algemene dakwerken

Uw dak, het is vaak een hele investering. En of het nu gaat om renovatie of onderhoud, het blijft een zoektocht naar de juiste oplossing, ook op lange termijn. Renovatiewerken VD&K is dé specialist in algemene dakwerken in de regio Mol en Kempen. Vakmanschap en ambacht staan centraal. Bij ons is uw dak in goede handen!

Dakconstructie

Het timmerwerk van uw dak is van cruciaal belang voor een goede opbouw. Zonder degelijke basis, geen goed dak. Voor uw dakconstructie zijn er verschillende opties:

  • Spantendak: bestaat uit dakspanten, houten balken die verticaal lopen van de onderste dakrand tot in de nok en tegen de dwarsbalk. Aan de buitenzijde van de spanten komt het onderdak, tussen de spanten wordt isolatie geplaatst.
  • Gordingendak: is opgebouwd uit horizontaal geplaatste balken die van spant tot spant lopen of van muur tot muur. Gordingen worden in de muur gemetseld. Voor de dakbedekking worden pannen of leien gebruikt.
  • Plat dak: is aan een opmars bezig. Dit dak past perfect bij moderne architectuur en de verbetering van de waterdichtingsmaterialen maakt dit een aantrekkelijke optie.

Dakafwerking en onderhoud

Naast de constructie neemt VD&K de volledige afwerking en het onderhoud van uw dak voor zijn rekening. U kunt bij ons terecht voor allerlei dakbedekkingen (pannen, leien, roofing, kunststof, golfplaten, metalen platen, polyester dakplaten, ...), alle lood, zink- en koperwerken, kleine of grote herstellingen. Zelfs de bekleding en isolatievan uw gevel kent voor ons geen geheimen. Ook voor de renovatie van uw schoorsteen of het plaatsen van dakvensters zijn wij de aangewezen persoon.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte. Samen gaan we voor de kers op de taart!

Back to Top