Plaatsen van dakvensters

Renovatiewerken VD&K - Mol - Dakvensters en schoorstenen Renovatiewerken VD&K voert alle dakwerken uit van A tot Z. Van het opzetten van een dakconstructie tot het leggen van pannen en leien, het bekleden van een plat dak met roofing, alle lood-, zink- en koperwerken, ... En daar horen de schoorsteen en dakvensters natuurlijk ook bij.

Professionele plaatsing

De ene schoorsteen is de andere niet. Een schoorsteen die niet correct geplaatst is, kan op termijn voor problemen zoals verzakking en vocht zorgen. Het is dus belangrijk dat dit door een vakman gebeurt met kennis van zaken. Bovendien hebt u met VD&K één enkel aanspreekpunt voor al uw dakwerken. Wij zorgen voor een perfect dak van A tot Z!

Ook het plaatsen van Velux dakvensters in Mol, zonweringen en alle nodige toebehoren zit in ons aanbod. Velux dakvensters zijn gekend voor hun kwaliteit en duurzaamheid.Gemakkelijk geplaatst en eenvoudig in gebruik. Kwaliteit die jaren meegaat. Ons bedrijf plaatst aangepaste Velux dakvensters en integreert ze in uw woning. Zo krijgt u meer natuurlijk licht binnen en creërt u een open gevoel.

Herstellingen

Zowel voor kleine als grote herstellingen aan uw dak, schoorsteen, dakvensters, gevel, goten, ... komen we graag ter plaatse en bekijken we samen met u de mogelijkheden. We geven u graag advies en zorgen voor een snelle en correcte opvolging.

Wil u graag een vrijblijvende afspraak maken? Contacteer onsgerust, dan maken we er samen werk van.

Back to Top