Lood-, zink- en koperwerken

Na een bezoek van Renovatiewerken VD&K is uw dak weer als nieuw. René van der Kooij en zijn team garanderen u een waterdicht dak waar u nog jaren plezier aan zal beleven. Naast algemene dakwerken zijn wij gespecialiseerd in alle lood-, zink- en koperwerken in Mol. Dit kan gaan over het plaatsen van volledige goten tot het uitvoeren van een kleine herstelling.

Een professioneel team dan van aanpakken weet

Het VD&K team bestaat uitsluitend uit professioneel opgeleide mensen die al jaren in het vak zitten. Elk lid van het team volgt jaarlijks de nodige opleidingen of bijscholingen. VD&K is bovendien gecertificeerd aannemer.

Of het nu gaat om een groot werk of een kleine herstelling, het bekleden van een erker of veranda, het plaatsen van een dakvenster ... Voor elk probleem zoeken we een gepaste oplossing. De tevredenheid van onze klanten staat centraal, onze service en scherpe prijzen zijn dan ook ongezien.

Dakkapel, dakoversteek, dakvenster, ...

Als professioneel aannemer zijn we van vele markten thuis. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de bekleding, renovatie, isolatie of reiniging van uw gevel. Daarnaast heeft de afwerking van uw dak voor ons geen geheimen:

  • plaatsen en bekleden van een dakkapel
  • plaatsen en bekleden van een dakoversteek
  • plaatsen van een dakterras
  • herstellen van uw schoorsteen
  • plaatsen of vervangen van Velux dakvensters

Hebt u nog vragen? U wenst een gratis offerte? Contacteer ons, wij helpen u graag verder!

Back to Top